четвер, 10 травня 2012 14:54

Кличко лякає Попова аудитом після виборів мера

Кличко лякає Попова аудитом після виборів мера
Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко. Фото: news.bigmir.net

У разі свого обрання мером Києва Віталій Кличко проведе аудит діяльності столичної влади, зокрема, і попередніх рішень Київради.

Про це лідер партії "УДАР" Віталій Кличко написав на своїй сторінці Facebook під час онлайн-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко про вибори мера Києва: хто не за мене, той за владу

Відповідаючи на запитання щодо першочергових кроків у разі обрання на посаду мера, Кличко заявив, що у Києві мають бути змінені пріоритети бюджетної політики, відбутися зміни у фінансуванні соціальних програм — охорони здоров'я, освіти тощо.

Також Кличко вважає за необхідне стимулювати розвиток інфраструктури міста (транспорту, ЖКГ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко впевнений, що виграє вибори мера Києва

Значну увагу нова влада має приділити втіленню в життя концепції розвитку міста як історичного та культурного центру, архітектурного заповідника. Кличко вважає необхідним розробити та впроваджувати програму збереження культурної спадщини Києва.

В той же час лідер "УДАРу" наголосив, що поки що це - відповідь на гіпотетичне питання, оскільки ніхто не знає, коли відбудуться вибори мера Києва, і чинна влада не поспішає їх оголошувати. І пообіцяв оприлюднити програму після оголошення дати виборів.

Зараз ви читаєте новину «Кличко лякає Попова аудитом після виборів мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі