середа, 15 квітня 2020 12:14

Кличко відреагував на корупційний скандал у КМДА

Кличко відреагував на корупційний скандал у КМДА
Водночас мер Києва згадав про "політичні ігри" і "дискредитацію".

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що нікого не буде покривати у корупції.

Про це сказав у відеозверненні у середу.

"А тепер щодо резонансної теми, що вчора ввечері сколихнула ЗМІ. Та й мене також сколихнула. Щодо того, що першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника нібито спіймали на хабарі та затримали.

Вчора у його кабінеті представники СБУ та поліції проводили слідчі дії. Я завжди говорив і попереджаю усіх чиновників - якщо слабкі до грошей, краще тут не працювати", - підкреслив Кличко.

Мер столиці заявив про "нульову толерантність до корупції". "Якщо чиновник винен - має відповідати за законом. Тут без варіантів", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко лідирує у рейтингах в Києві. Другий - Притула

"Але якщо це чиїсь маніпуляції, політичні ігри, щоби дискредитувати владу, то однозначно повинні відповідати ті, хто за цим стоїть. Я цю справу доведу до кінця. Обіцяю.

Аби не було політичної заангажованості правоохоронців, вимагаю відкритого, публічного розслідування цієї справи", - звернувся він до НАБУ.

"Хтось повинен сісти. Або корумпований чиновник, або той, хто облікував цю справу", - акцентував Кличко.

14 квітня правоохоронці проводили обшуки у КМДА. З повідомлень ЗМІ, першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника підозрюють у вимаганні $125 тис. хабара. Нібито вимагав гроші у представника компанії-забудовника за вплив на рішення про погодження містобудівних умов.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відреагував на корупційний скандал у КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі