вівторок, 07 лютого 2017 16:12

Київ забирає землю у російського посольства

Київ забирає землю у російського посольства

Депутати розірвуть договір про оренду трьох ділянок, наданих посольству Російської Федерації в Україні. Таке рішення прийняли під час засідання постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Про це у соціальній мережі Facebook розповів депутат Київради Ігор Мірошниченко.

"Майже гектар землі на Подолі з пазурів московських окупантів Київрада найближчим часом може повернути у власність громади. Сьогодні земельна комісія підтримала наші проекти рішення про розірвання договорів оренди земельних ділянок за адресами Спаська,14, Спаська, 13-15 та Боричів Тік, 17, 19, 21, які у 1998-му на 49 років було передано російській федерації. За 1 гривню орендної плати на рік московити мали право будувати нове посольство, консульство та резиденцію посла, або ж здавати їх у суборенду, заставляти у банках, чи, навіть, продавати. На щастя, за 17 років цим правом вони скористатися не встигли", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл посольства РФ у Києві вважають хуліганством

Остаточне рішення ухвалить сесія Київради.

Урядові ініціативи з обговорення земельної реформи є лише ширмою для підготовки її розпродажу. Влада діє в інтересах олігархів і міжнародних компаній, які хотіли би якнайшвидше прибрати до рук українські ресурси. Тому аграрії розпочинають громадське обговорення земельної реформи, яка врахує інтереси всього народу.
Зараз ви читаєте новину «Київ забирає землю у російського посольства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі