середа, 31 жовтня 2012 23:55

Кияни скрутили дулю кандидатам від влади - Кириленко

Кияни скрутили дулю кандидатам від влади - Кириленко
В'ячеслав Кириленко розповів про ситуацію на проблемних округах. Фото: tvi.ua

У багатьох округах України й у Києві, зокрема, виборці "скрутили дулю" кандидатам від влади.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат і кандидат у нардепи від Об'єднаної опозиції В'ячеслав Кириленко, коментуючи перебіг оприлюднення результатів парламентських виборів.

Зокрема, говорячи про округи №№ 214 та 216, Кириленко зауважив, що там технічні кандидати раптово подали скарги.

"Щодо 216 та 214 округів, всі технічні кандидати сьогодні раптом оговтались та подали скарги на результати виборів. Але ж зрозуміло, що Довгого переміг кандидат Чумак (округ № 214 - ред.)", - сказав політик.

Крім того, коментуючи ситуацію у 194-му окрузі у Черкасах, опозиціонер наголосив, що там переміг кандидат від "Батьківщини" Микола Булатецький.

"70% тільки порахували, і все зупинилося. Він з великою перевагою перемагає, тому є намагання знайти привід все це сфальшувати або через суди закрити", - зауважив Кириленко.

Водночас він додав, що у 132-му окрузі на Миколаївщині переміг опозиційний кандидат Аркадій Корнацький.

"Там з технічного кандидата перекинули голоси на провладного ("регіонала" Віталія Травянка - ред.), і все - кандидат від влади на сайті ЦВК вже перемагає", - уточнив нардеп.

Разом з тим, говорячи про ситуацію у Обухові, Кириленко зазначив, що у 94-му окрузі триває боротьба між Тетяною Засухою та кандидатом від "Батьківщини" Віктором Романюком.

"Кандидат від влади подає у суди та намагається сфальсифікувати результати, бо кандидат від опозиції перемагає", - розповів політик.

Зараз ви читаєте новину «Кияни скрутили дулю кандидатам від влади - Кириленко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі