пʼятниця, 01 лютого 2008 08:53

Кириленку не сподобалася ідея Тимошенко щодо коаліції з ПР

Кириленку не сподобалася ідея Тимошенко щодо коаліції з ПР
"Наша Україна – Народна Самооборона" хоче почути від Тимошенко пояснення з приводу заяв про її коаліцію з Партією регіонів

"Наш блок вимагатиме від Юлії Тимошенко пояснень щодо її заяви про можливість коаліції БЮТ із Партією Регіонів", - заявив голова політради В"ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, на засіданні Ради коаліції 5 лютого НУ-НС обов"язково поставить перед партнерами питання про інтерв"ю, яке лідерка БЮТ дала телеканалу "Євроньюс" під час недавнього візиту в Брюссель. Зокрема Юлія Тимошенко заявила, що готова створити коаліцію з Партією Регіонів, якщо остання погодиться на "впровадження 20 пунктів детінізації політики й економіки".

"Як наш блок, так і БЮТ гарантували своїм виборцям, що ми створимо коаліцію демократичних сил, і що участь у такій коаліції регіоналів та комуністів неможлива за жодних обставин. Цей постулат записаний у нашій коаліційній угоді і без його дотримання демократичний поступ України неможливий", - заявив лідер НУ-НС.

"Створення будь-якою з наших фракцій коаліції з регіоналами означало б руйнування демократичної коаліції, навіть якщо Партія Регіонів і погодиться на якісь 20 пунктів прем"єр-міністра", - заявив Кириленко, додавши, що йому особисто невідомо, що це за пункти.

"Наш блок ніколи не виступить ініціатором розвалу демократичної коаліції чи створення коаліції з регіоналами, і ми вимагатимемо від БЮТ такої ж позиції", - заявив В"ячеслав Кириленко.

"Кожен, хто справді хоче добра Україні, давно зрозумів просту істину – демократичні сили можуть досягти успіху і вивести країну на новий рівень лише тоді, коли вони будуть працювати разом", - підсумував лідер НУ-НС.

ФОТО: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кириленку не сподобалася ідея Тимошенко щодо коаліції з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі