пʼятниця, 04 березня 2011 12:59

Кириленко розповів, як Табачник "чхає" на Азарова

Кириленко розповів, як Табачник "чхає" на Азарова

Народний депутат, "нунсівець" В'ячеслав Кириленко не задоволений сьогоднішнім виступом міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника у Верховній Раді.

"У мене немає нових вражень. Тому що все, що він говорить, я чув вже неодноразово. Табачника взагалі треба назвати не міністром освіти, а міністром неправди. Його відповіді мали здебільшого або неповний характер, або у них зміщувались акценти чи пересмикувались факти. Все, що негативне, замовчується, а на позитивному наголошується", - зауважив депутат.

Кириленко вважає, що формат години запитань до уряду вже себе вичерпав, тому що не відбувається діалог між міністрами та депутатами.

Він наголосив, що має питання до президента Віктора Януковича щодо того, коли буде звільнений Табачник. "Нунсівець" нагадав, що зареєстрував проект звернення до президента з цією вимогою, але результату поки що немає.

"Табачник досі на посаді через зовнішні впливи. Інакше його імунітет я не можу пояснити. Він вище ніж у прем'єра Азарова та першого заступника глави адміністрації Ганни Герман, яка неодноразово висловлювала свою позицію щодо відставки Табачника. Табачник навіть на свого безпосереднього шефа - прем'єра - не реагує, а Герман він порадив подати у відставку", - сказав Кириленко.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді відбулось парламентське слухання міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

На днях Азаров заборонив Табачнику закривати школи. Прем'єр-міністр України вважає, що не можна закривати жодну школу, поки  не вирішені питання з підвозом дітей до інших навчальних закладів шкільним автобусом і питання працевлаштування вчителів шкіл, які закриваються.

Раніше Табачник виступив за закриття шкіл, у яких навчається менше 40 школярів.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко розповів, як Табачник "чхає" на Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі