субота, 27 серпня 2011 16:45

Кириленко: "Опозиція має сформувати єдиний список на вибори"

Кириленко: "Опозиція має сформувати єдиний список на вибори"

Нардеп від НУ-НС В'ячеслав Кириленко виступає за спільну участь опозиції у виборах до Верховної Ради по мажоритарних округах.

Про це він заявив у п'ятницю ввечері в ефірі "5 каналу", повідомляє Сегодня.

"Я взагалі прихильник формування єдиного списку на найближчих парламентських виборах, єдиного списку для висунення в мажоритарних округах і максимального єднання опозиційних сил", - заявив він.

Говорячи про об'єднання опозиції, він підкреслив, що лідери партій, які входять в "Комітет опору диктатурі", регулярно збираються на засідання комітету і координують свою діяльність.

За його словами, на цих засіданнях практикується почергове головування і вони проходять в приміщеннях тих партій, які головують у той чи інший час.

Кириленко зазначив, що загальна платформа спільних дій цих партій значною мірою вже готова, а також висловив думку про необхідність вироблення плану дій в Раді і поза нею з протидії встановленню диктатури в країні.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: "Опозиція має сформувати єдиний список на вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі