понеділок, 25 січня 2010 11:24

Кільчицька запросить на вінчання подруг Айвазову, Черновецьку та Суркіс

Кільчицька запросить на вінчання подруг Айвазову, Черновецьку та Суркіс

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька має намір вінчатися у Франції.

"Вінчання теж буде у Франції, в одній з російських церков, але пізніше. Можливо, це буде в Монако, і я приурочу його до свого дня народження (22 серпня)", - сказала Кільчицька.

Вона також повідомила, що весілля ще не відбулося, але буде найближчим часом. Церемонія одруження, за її словами, пройде в будівлі мерії Парижа.

Остаточний список гостей Кільчицька не склала, але планує запросити своїх подруг: дружину мера Києва Аліну Айвазову, її доньку Христину Черновецьку, Ольгу Богомолець, Тетяну Ківалову і Світлану Суркіс.

Ірена Кільчицька повідомила, що її наречений - француз, батько її сина Марка, є успішним банкіром і бізнесменом у сфері інвестицій та нерухомості. Ім"я нареченого вона не назвала.

"В даний час ми обговорюємо всі умови шлюбного контракту, включаючи будь-які форс-мажорні обставини. Це нормальне явище для Заходу, і при моїх феміністських принципах - тим більше", - зазначила вона.

Заступник голови також повідомила, що після весілля її чоловік продовжить жити у Франції, а вона - в Києві, але вони будуть приїжджати один до одного в гості на вихідні або у відпустку.

Кільчицька додала, що не має наміру змінювати громадянство. Крім того, вона сказала, що її діти Моніка і Марк обожнюють її нареченого, а він їх дуже любить.

"Ми з моїм другом говоримо англійською мовою, а діти вже знають окремі французькі слова", - підкреслила вона.

При цьому пара планує завести 3-тю дитину найближчим часом.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька запросить на вінчання подруг Айвазову, Черновецьку та Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі