середа, 19 листопада 2008 09:01

Кільчицька ще в декреті, але підвищення цін вже коментує

Кільчицька ще в декреті, але підвищення цін вже коментує
"Ніякого підвищення цін комунальних послуги не буде ", - заявила заступник глави КМДА Ірена Кільчицька в ефірі "5 каналу" у вівторок увечері.

Вона відзначила, що ціна на комунальні послуги в 10 разів підвищиться "для казино, нічних клубів, ювелірних і хутряних магазинів, магазинів, де продаються предмети розкоші".

Коментуючи підвищення цін на проїзд у метро, Кільчицька сказала, що "пенсіонери, багатодітні сім"ї, матері-одиначки, учні, студенти матимуть безкоштовні проїзні".

"Інші кияни платять за проїзд 50 копійок, як і раніше, останні ж платитимуть ціну, яка адекватна ринковій", - відзначила вона.

Кільчицька підкреслила, що "некиян у Києві проживає приблизно стільки, скільки і киян, і це все лягає на інфраструктуру і бюджет міста".

Також заступник мера повідомила, що до 23 листопада знаходиться в декретній відпустці і офіційно вийде в роботу з 24 листопада, хоча вже виконує свої обов"язки, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька ще в декреті, але підвищення цін вже коментує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі