середа, 01 жовтня 2008 11:00

Кільчицька обізвала українську демократію непристойним словом

Заступниця мера Києва Ірена Кільчицька вважає, що в даний час у Верховній Раді "з 450 осіб тільки 50 з відчуттям власної гідності, з високим рівнем інтелекту і розумінням того, що відбувається".

"Колись наш український парламент, аж навіть до четвертого скликання, був ще престижний. Знаходитися там було честю, там були гідні люди. А зараз в парламенті сидять водії, охоронці. Напевно, і домробітниці теж є", - говорить заступниця столичного мера.

За її словами, "все, що у нас зараз відбувається в країні - це не демократія. Це якщо в слові "демократія" після першого складу "де" вставити "р" з м"яким знаком - ось тоді це буде точне визначення того, що відбувається зараз у нас в країні".

За словами Кільчицької, перевиборів в Раді не буде, оскільки вони "нікому не вигідні".

Крім того, заммера столиці розповіла, що повернеться на роботу "як тільки дозволить здоров"я". "Я думаю, що це відбудеться в найближчі тижні", - сказала вона.

ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька обізвала українську демократію непристойним словом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі