вівторок, 29 липня 2008 12:59

Кернесу "світить" судова перспектива за копняк

Прокурор Харківської області Василь Синчук вважає, що справа, порушена щодо секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса за фактом хуліганства, має судову перспективу.

Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання про те, скільки разів прокуратура допитувала Кернеса у цій справі, і які можуть бути дії прокуратури, якщо Кернес не з"являтиметься на допит.

За словами Синчука, Кернес під час розмови з ним запитав: "Ви що, бачите судову перспективу справи?", на що прокурор відповів: "Бачу".

Синчук пояснив, що судова перспектива відкривається "в разі відповідних свідчень потерпілих, у разі відповідних результатів експертиз і в разі незакриття справи судом".

Як відомо, справа щодо Кернеса була порушена прокуратурою за хуліганство у зв"язку зі скаргою депутата Харківської міськради Андрія Руденка, який заявив, що Кернес у приміщенні міськради вдарив його ногою.

З 23 липня прокуратурою було застосоване запобіжне обмеження стосовно Кернеса про невиїзд його з України до закінчення досудового розслідування справи.

Прокурор Харкова Євген Попович повідомив, що він тимчасово призупинив свою постанову про заборону виїзду у зв"язку з клопотанням самого Кернеса, який 25 числа звернувся з проханням дозволити йому до 31 липня з"їздити до Москви на лікування, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кернесу "світить" судова перспектива за копняк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі