четвер, 25 червня 2015 15:24

Кернес підтримає росіян, якщо ті зайдуть в Харків — політолог

Кернес підтримає росіян, якщо ті зайдуть в Харків  — політолог
фото: http://korrespondent.net

Більше половини харків'ян готові проголосувати на виборах за теперішнього мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Володимир Фесенко.

"Він дуже специфічна людина, від якої краще триматися подалі. Але мер сильний. Я знаю, що більше половини харків'ян готові за нього голосувати на виборах. Альтернативи йому нема. Інше питання, чи допустять його до цих виборів. Я такої інформації зараз не маю. Про це стане відомо ближче до кінця серпня. Наряд чи раніше. Питання в іншому. Ця людина — потенційний зрадник. Не дай Бог у Харків підуть росіяни, він одразу їх підтримає. Він кон'юнктурник", - вважає Володимир Фесенко.

На думку експерта, після виборів 2010 року позиції Геннадія Кернеса тільки зміцнилися.

"У порівнянні з виборами 2010 року підтримка Кернеса збільшилася. У цьому випадку важлива не його політична позиція, а те, як він керував містом. У 2010-у за нього проголосувала третина. Хоч виграв він тоді за рахунок певних фальсифікацій. Завдяки активній роботі мером підтримка збільшилась. У Харкові за його часів і з дорогами стало краще, і з благоустроєм. Де потрібно було робити ремонт, він робив", - сказав політолог.

Нагадаємо, 24 червня Геннадій Кернес заявив, що планує взяти участь у місцевих виборах і перемогти.

Зараз ви читаєте новину «Кернес підтримає росіян, якщо ті зайдуть в Харків — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі