вівторок, 02 липня 2013 19:42

"Казна ігнорує місто Черкаси. Такого ще не було" - екс-мер Черкас Одарич

"Казна ігнорує місто Черкаси. Такого ще не було" - екс-мер Черкас Одарич
Фото: Інна Іщук

Відставлений міський голова Черкас Сергій Одарич прокоментував двомісячну роботу нової мерії на сьогоднішній прес-конференції:

"Я не можу зрозуміти, яке місто будує нова влада. Уже 2 місяці минуло, а громаді не повідомлено довкола яких завдань об'єдналися 40 депутатів і для яких завдань створено виконком. Коли у 2010 році відбулися вибори, до того, як зайти в сесійну залу, "Вільні демократи" запропонували політичну публічну угоду, довкола якої і створили більшість. Ми виписали усі завдання по всіх галузях — освіті, будівництві, охороні здоров'я, житловому фонді. Ця угода була доступна кожному громадянину, - розповів Сергій Олегович під час прес-конференції.

- Зараз я бачу, що цих депутатів об'єднало два завдання: працевлаштування безробітних депутатів і забудова берегової смуги міста Черкаси. Більше нічого у місті не відбувається. От у Дахнівці з'явився паркан і він нікуди не зникає. І губернатор погрозив пальчиком, що все це має бути прибрано, а капітальний паркан як стояв, так і стоїть. І в мене немає сумніву, що там буде продовжуватися забудова. Нехай громаді покажуть, що вони збираються робити ці 2 роки до нових виборів. Казна ігнорує місто Черкаси. Такого ще не було. Не здійснюються виплати навіть по захищеним статтям. А Віктор Білоусов сидить в кабінеті Тулуба, але там грошей нема. Треба виходити публічно і впливати публічно: проводити прес-конференцію в Києві, їхати в Асоціацію міст. Якщо Білоусов взявся за гуж, то нехай стає повноцінним публічним керівником".

Зараз ви читаєте новину «"Казна ігнорує місто Черкаси. Такого ще не було" - екс-мер Черкас Одарич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі