середа, 09 червня 2010 09:52

Катеринчук готовий голодувати заради "5 каналу"

Катеринчук готовий голодувати заради "5 каналу"

Європейська партія України заявляє про свій намір вдатися до безстрокової акції голодування у випадку закриття телеканалів Тві і "5 канал".

Про це говориться в заяві лідера партії Миколи Катеринчука з приводу ситуації з позбавленням частот на мовлення каналів ТВі і "5 канал".

"Європейська партія України заявляє про свій рішучий протест проти політики нинішньої влади щодо незалежних медіа і закликає опозиційних політиків, громадськість і всіх небайдужих підтримати нашу ініціативу", - підкреслив Катеринчук.

За його словами, Окружний адміністративний суд Києва позбавив "останній форпост вільних і незалежних ЗМІ" частот на мовлення.

Нагадаємо, що у вівторок Окружний адмінсуд Києва повністю задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала законність проведення Нацрадою конкурсу на виділення додаткових частот, за результатами якого TBi отримав 33 частоти та "5 канал" - 26 частот.

У свою чергу телеканали заявили, що будуть подавати апеляцію. В той же час, на прес-конференції лідер опозиції Юлія Тимошенко заявила, що телеканали не мають шанси на перемогу в судах. УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Катеринчук готовий голодувати заради "5 каналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі