вівторок, 08 червня 2010 19:35

НацРада: "5 канал" та "ТВІ" не відключать

5 канал та ТВі не позбавляють ліцензій.

Про це йдеться у заяві, яку поширила прес-служба Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

"Головне, що має зрозуміти суспільство - ні у "5 каналу", ні у "ТВі" ніхто не відбирає ліцензій. Ці канали здійснювали мовлення до 27 січня 2010 року, і будуть його здійснювати й надалі", - зазначається у документі.

Як відомо, у вівторок Окружний адмінсуд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", що заперечував законність проведення Нацрадою конкурсу на виділення додаткових частот, за результатами якого TBi одержав 33 частоти і "5 канал" - 26 частот.

У заяві також зазначається, що в результаті попереднього частотного конкурсу, переможцями якого стали ТВІ та 5 канал держава не отримала кілька мільйонів гривень.

"Крім того, звертаємо увагу на той факт, що в результаті цього конкурсу держава тільки стосовно каналу "ТВі" недоотримала понад 5 мільйонів гривень ліцензійного збору", - наголосили у відомстві.

"Нацрада, після набрання чинності остаточного рішення суду, готова провести прозорий і чесний конкурс на нові телевізійні частоти за умови дотримання чинного законодавства всіма учасниками процесу та відсутності інформаційного і політичного тиску", - йдеться у документі

Зараз ви читаєте новину «НацРада: "5 канал" та "ТВІ" не відключать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі