субота, 21 червня 2014 09:15

Як тільки почнемо активно воювати, Путін введе миротворчі сили - експерт

Як тільки почнемо активно воювати, Путін введе миротворчі сили - експерт
фото: http://www.mk.ru

На Донбасі потрібно вводити воєнний стан. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній перший заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Степан Гавриш.

"Воєнний стан дозволить військовим легітимно використовувати зброю. Чітко визначить межу між військовими, які захищають територію, і терористами. Крім цього, Рада нацбезпеки та оборони повинна негайно взятися за організацію військової політики і щоденно протидіяти інформаційній агресії з боку Москви. Потрібен фільтр, який би не пропускав брехливу російську пропаганду в Україну. Люди стали жертвами інформаційної війни. Кримські бабусі й дідусі продали півострів за надбавку до пенсії", - наголосив він.

За його словами, російський президент Володимир Путін ніколи не відступить.

"Все, що він робить — це маневри для знесилення української влади і зростання недовіри до неї. Єдина можливість закінчити війну — це наші успіхи у воєнній операції. Але є загроза. Як тільки почнемо активно воювати, то Путін введе миротворчі сили — 50-тисячний корпус із танками. Зробить Донецьк чи Луганськ столицею Новоросії. Він хоче вбити клин між Америкою та Європою. Ми втратимо Донбас. А влада не знає, що робити. Порошенко не має стратегії виходу з воєнної кризи. Її немає ні в кого. Але всі чекають на рішення президента", - зауважив Гавриш.

Він вважає, що потрібно вводити подвійне громадянство, як в Ізраїлі.

"Тоді українці, хоч би де вони жили, зможуть служити в нашій армії і захищати нашу державу. Ми з легкістю назбираємо два полки спецназу з усього світу. Багато тамтешніх українців хочуть воювати за Україну", - додав Гавриш.

Зараз ви читаєте новину «Як тільки почнемо активно воювати, Путін введе миротворчі сили - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі