понеділок, 16 червня 2014 19:33

Кадиров вимагає встати на коліна і просити вибачення у Путіна

Кадиров вимагає встати на коліна і просити вибачення у Путіна
Фото: rtvi.com

Глава Чечні Рамзан Кадиров вважає, що українська влада має кожний свій ранок починати з вибачень за образливі висловлювання на адресу Путіна.

Про це Кадиров написав на сторінці у  Instagram: "Так званий міністр закордонних справ України Андрій Дешица 14 червня разом з натовпом погромників російського посольства допустив грубу і образливу витівку на адресу Президента Росії Володимира Путіна. Я твердо переконаний у тому, що влада цієї країни щоранку повинна починати з публічних вибачень за свій хамський вчинок. Дешица образив весь російський народ, всю Велику Росію. За це доведеться відповісти."

Прихильники  Кадирова також обурилися образами російського президента і Великої Росії і залишили під записом кілька пафосних патріотичних коментарів:

"Я пишаюся своєю Країною ! Я пишаюся, що я росіянка! Я пишаюся нашим Президентом і народом! Ніхто не сміє ображати нас!"

"Ніколи не буде вам прощення! Буде військовий трибунал і народний суд над всієї бандерівською хунтою! Всі поїдете на крайню північ ліс валити, поки не здохнете там як собаки! А Рамзану величезна повага, молодець, не можна залишати без покарання такі образливі висловлювання від офіційних осіб!"

"Слава Росії! Слава Путіну! Слава Кадирову! Наші керівники сміливі, розумні та гідні!"

Зараз ви читаєте новину «Кадиров вимагає встати на коліна і просити вибачення у Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі