вівторок, 24 червня 2014 16:45

Кадирову примарилося, що Путін врятував українців від громадянської війни

Кадирову примарилося, що Путін врятував українців від громадянської війни
Фото: tsn.ua

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров вважає, що свого часу рішення Ради Федерацій РФ щодо можливості використання російських військ на території України убезпечило від розгортання ще більшого конфлікту. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Кадиров вислови підтримку ініціативі президента РФ Володимира Путіна, який звернувся до Ради Федерації з пропозицією про скасування постанови СФ "Про використання Збройних сил РФ на території України". У документі йдеться, що це робиться для нормалізації обстановки та врегулювання ситуації у східних регіонах України, а також у зв'язку з початком тристоронніх переговорів з даного питання.

"Ми повністю підтримуємо рішення Президента. Воно демонструє всьому світові, що Росія докладає максимум зусиль для відновлення миру і стабільності на Україні. Наш лідер неодноразово заявляв, що для досягнення цієї мети потрібен діалог між Києвом і народним ополченням. Крок у цьому напрямку вже зроблений. Ми переконані, що раніше згода Ради Федерацій на використання ЗС РФ запобігла можливому втручанню у внутрішні справи України іноземних держав і розпалюванню великомасштабної громадянської війни. Український народ для нас є братнім і, тому ми не можемо залишатися байдужими до його долі", — написав Кадиров.

Раніше Кадиров заявляв, що чекає наказу Путіна, щоб направити військових в Україну.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін у вівторок направив у Раду Федерації на ім'я голови СФ Валентини Матвієнко лист, де вніс пропозицію про скасування постанови СФ "Про використання Збройних сил РФ на території України".

Також нагадаємо, повідомлялося, що Рада Федерації РФ вже завтра може скасувати власну постанову про використання ЗС РФ на території України.

1 березня Рада Російської Федерації дозволила використання на території України російських військ.

Зараз ви читаєте новину «Кадирову примарилося, що Путін врятував українців від громадянської війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі