четвер, 29 липня 2010 13:09

До Балоги пішов колишній представник Ющенка

До Балоги пішов колишній представник Ющенка

Колишній представник президента в парламенті та екс-голова комітету виборців України Ігор Попов вступив до партії "Єдиний Центр". Про це він сказав на прес-конференції у четвер.

Попов повідомив, що вже отримав партійний квиток. "Поки що я – рядовий член. А далі – побачимо. В мене є ініціативи. Керівні органи будуть визначати, який рівень в партії треба займати, щоб ці ініціативи реалізувати. Рішення прийматиме з'їзд", - зауважив він.

Експерт розказав, що перед вступом до партії мав розмову з її головою Ігорем Крілем та засновником Віктором Балогою. "Ініціатива мого вступу була взаємною. Ми зустрічалися, щоб обговорити поточну політичну ситуацію. І вийшли на те, що у нас є спільне бачення того, що робити далі", - пояснив екс-голова КВУ.

Попов також наголосив, що "Єдиний центр" пропонує активістам партій, місцевим громадсько-політичним організаціям та незалежним кандидатам об'єднатися для перемоги на місцевих виборах. За його словами, зараз партія веде активні переговори із низкою політиків центрального та місцевого рівня.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «До Балоги пішов колишній представник Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі