вівторок, 04 червня 2019 12:17

Ймовірна зустріч Зеленського і Трампа виявилась фейком

Ймовірна зустріч Зеленського і Трампа виявилась фейком
Адміністрація президента радить стежити за кадровими змінами у команді Зеленського тільки на їхній сторінці. Фото: BBC.com

Інформація про можливу зустріч президентів Володимира Зеленського і Дональда Трампа наприкінці червня виявилась неправдивою. Напередодні ймовірну дату назвав Борис Тизенгаузен, якого журналісти підписали позаштатним радником гаранта.

"3 червня деякі ЗМІ почали поширювати інтерв'ю з Борисом Тизенгаузеном, представляючи його як позаштатного радника президента України Володимира Зеленського. У матеріалі йшлося про ймовірну дату зустрічі гаранта з президентом США Дональдом Трампом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського запросили до Вашингтона

З огляду на це, звертаємо увагу української спільноти та журналістів – Борис Тизенгаузен не є ані штатним, ані позаштатним членом команди Володимира Зеленського, тож просимо ставитися до поширеної інформації як до фейкової", - повідомили в Адміністрації президента.

Відразу після публікації звернення Борис Тизенгаузен прокоментував ситуацію.

"Хлопці, я та сама людина. Все набагато простіше. На одному з ефірів помилково протитрували за старою пам'яттю. Ніякої зради і фейків. Всіх обійняв", - написав в Facebook Тизенгаузен.

В інтерв'ю "Радіо Свобода" Борис Тизенгаузен розповів, що зустріч можлива після того, як Трамп зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним. Це станеться під час саміту G20, який відбудеться 28-29 червня.

Зараз ви читаєте новину «Ймовірна зустріч Зеленського і Трампа виявилась фейком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі