пʼятниця, 09 лютого 2018 13:00

Із Розенблата зняли електронний браслет

Із Розенблата зняли електронний браслет
Борислава розенблата підозрюють у вимаганні хабара. Фото: ТСН

Підозрюваному в хабарництві народному депутату Бориславу Розенблату дозволили зняти електронний браслет стеження.

Відповідне рішення ухвалив Солом'янський райсуд Києва, пише "Українська правда".

Паспорти Розенблату не повернули. Також суд продовжив до 9 квітня решту зобов'язань Розенблата за запобіжним заходом: приходити на виклик детектива, прокурора чи суду, повідомляти про своє місце перебування, утримуватися від спілкування з людьми, причетними до справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анонсували завершення справи про хабарництво нардепів

Антикорупційні органи заявили, що народні депутати Борислав Розенблат і Максим Поляков вимагали хабар від компанії-нерезидента за сприяння у видобутку бурштину в Україні.

19 липня правоохоронці вдягли електронний браслет стеження на Борислава Розенблата. Родина внесла за нього заставу у 7 млн грн. 19 жовтня детективи НАБУ зняли Розенблата з літака, на якому він чкурнув із лікарні. Наступного дня Солом'янський райсуд знову зобов'язав його носити електронний браслет.

Крім того, НАБУ відкрило нове кримінальне провадження, підозрюючи Розенблата в отриманні дипломатичного паспорта на основі підроблених офіційних документів.

8 лютого суд скасував зобов'язання носити електронний браслет іншому фігуранту "бурштинової справи" – нардепу Максиму Полякову.

Зараз ви читаєте новину «Із Розенблата зняли електронний браслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі