неділя, 27 листопада 2022 08:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Історична подія в Лаврі, "сходження благодатної підозри" – меми тижня
19

Фото: Facebook.com/tatiana.vlasova111

Gazeta.ua пропонує найцікавіші меми тижня.

22 листопада вранці Служба безпеки України прийшла з обшуками в Києво-Печерську лавру в столиці. У лаврі тривають контррозвідувальні безпекові заходи з протидії підривній діяльності російських спецслужб, розповіли в СБУ.

Після цього прессекретар президента країни-агресорки РФ Путіна Дмитро Пєсков заявив про війну "проти російського православ'я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До переляканого Путіна прийшов єнот

Путін зустрівся з матерями ліквідованих в Україні російських окупантів. Сказав про мертвих російських солдат, що "їхня мета досягнута".

За 277 днів Збройні сили України знищили 86 710 російських окупантів, 5848 їхніх броньованих машин, 2901 танк, 278 літаків і 261 гелікоптер.

12 листопада у мережі з'явилося відео на якому прихожани Києво-Печерської Лаври і пісня про "Звон плывет над Россиею". Наступного дня СБУ заявила, що вивчають усі деталі інциденту.

Намісник лаври Павло Лебідь назвав пісню світською.

Розпочато кримінальне провадження за статтею про виправдовування і заперечення збройної агресії РФ проти України.

СБУ викрила 33 ворожих агентів у лавах Російської православної церкви в Україні, повідомляв очільник відомства у жовтні.

Зараз ви читаєте новину «Історична подія в Лаврі, "сходження благодатної підозри" – меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі