вівторок, 20 вересня 2011 08:39

Хлопцю за футболку "Спасибо жителям Донбасса" прострелили руку

Хлопцю за футболку "Спасибо жителям Донбасса" прострелили руку

19 вересня приблизно о 18:00 у Києві на вул. Щекавицькій отримав вогнепальне поранення громадянин Андрій Орест, який йшов в офіс громадського руху "Спільна справа".

"Неподалік кінотеатру "Жовтень" йому перегородили дорогу двоє чоловіків і почали вимагати, щоб він зняв футболку з написом "Спасибо жителям Донбасса". Уникаючи сутички, Андрій пішов в сторону від нападників і за кілька секунд пролунав постріл. Куля пройшла навиліт через долоню лівої руки", - повідомляє прес-служба "Спільно справи".

В офісі організації йому зупинили кров і наклали пов'язку, після чого звернулися по допомогу до медичного закладу.

Орест описує нападників як людей середнього зросту, віком від 30 років, невиразної зовнішності, одягнених у темні джинси та спортивні куртки. З його слів, таких складно відрізнити в натовпі або зупинити на них погляд на вулиці.

Громадянський рух "Спільна справа" вважає цю подію безпрецедентною і такою, що свідчить про початок війни із застосуванням зброї проти будь-якого політичного інакомислення в Україні.

Рух готує відкрите звернення до світової спільноти, до міжнародних правозахисних організацій, до вітчизняних та іноземних ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Хлопцю за футболку "Спасибо жителям Донбасса" прострелили руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі