четвер, 22 липня 2010 09:46

Гроші на ремонт Ради пішли на погашення боргів

Гроші на ремонт Ради пішли на погашення боргів

З настанням парламентських канікул в стінах Верховної Ради вже затіяли традиційний ремонт. Проте, не дивлячись на те, що в кошторисі парламентських витрат на нього передбачено 35 мільйонів гривень, ремонт буде тільки косметичним.

Як повідомили працівники ВР, в кулуарах вже зняли килими: частину віддали в хімчистку, частину замінять на нові, оскільки частина килимового покриття була випалена після застосування димових шашок. Паркет, який затерся, також піддався оновленню. А ось сесійну залу вирішили не чіпати, за винятком дрібних робіт - щось підфарбувати, підклеїти, підремонтувати апаратуру. Про заміну двох табло системи Рада, на що було виділено 4 мільйони 250 тисяч гривень, начебто не йдеться. На площі, перед будівлею законодавчих зборів, зараз вирівнюють тротуарну плитку.

Голова підкомітету з питань діяльності ВР Василь Кравчук підтвердив, що на Грушевського зараз проводиться лише дрібний ремонт. Левова ж частка коштів, за його словами, кинута на погашення заборгованості з капітального будівництва за попередні роки. Це стосується не тільки корпусу під куполом, але і будівель парламентських комітетів.

Нагадаємо, в середу, 21 липня, прем"єр-міністр Микола Азаров заборонив за рахунок бюджетних коштів купувати автомобілі, меблі і проводити ремонт. До такого рішення він дійшов після розмови з Президентом Віктором Януковичем про жорстку економію при підготовці бюджету наступного року.

У зв"язку з цим Азаров попередив членів уряду, керівників відомств навіть не планувати наступного року витрати на покупку нових службових автомобілів, дорогої техніки, меблів, грошей на ремонт кабінетів.

За матеріалами "Газеты по-Киевски"
Зараз ви читаєте новину «Гроші на ремонт Ради пішли на погашення боргів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі