понеділок, 14 лютого 2011 13:01

Грищенко готовий бути відвертим із США

Грищенко готовий бути відвертим із США

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко запевнив, що готовий до чесної дискусії зі своїми колегами у США.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Грищенко зазначив, що, "отримавши порожню скарбницю, розбалансовану економіку і розчаровану країну, адміністрація Януковича принесла країні стабільність, а також необхідні реформи".

"Вперше в історії України впливові політичні фігури - опозиційні і провладні - насправді зрозуміли, що за корупційні дії не залишаться безкарними. Тривають понад 360 розслідувань проти представників нинішньої влади. 166 з них - по відношенню до представників керівної ланки", - сказав чиновник .

Він додав, що бюрократичний апарат скорочується на 30-50%, а до 90% державних ліцензій на підприємницьку діяльність скасовані.

"Однак, як би я не пишався досягненнями України за останній рік, я готовий до чесної дискусії з нашими друзями в США з приводу того, що можна було б зробити по-іншому. Причина досить проста: і українська, і американська влади єдині в розумінні того, що, крім боротьби з корупцією та реалізації ефективних економічних реформ, існує ще одна річ, критично важлива для остаточного успіху України: розвиток демократії", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, у неділю, 13 грудня, офіційна делегація України на чолі з міністром закордонних справ Костянтином Грищенком відбула до Вашингтона для участі у Третьому засіданні українсько-американської Комісії зі стратегічного партнерства.

Зараз ви читаєте новину «Грищенко готовий бути відвертим із США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі