четвер, 10 лютого 2011 10:40

Янукович наказав Грищенку летіти до Америки

Янукович наказав Грищенку летіти до Америки

Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження "Про делегацію України для участі у Третьому засіданні українсько-американської Комісії із стратегічного партнерства".

Як повідомила прес-служба голови держави, згідно з документом, на Третьому засіданні українсько-американської Комісії із стратегічного партнерства, що відбудеться 13 - 17 лютого 2011 року в Вашингтоні, делегацію України очолить Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко.

У зв'язку із цим керівник МЗС має затвердити вказівки делегації України на Третє засідання українсько-американської Комісії із стратегічного партнерства.

Як повідомлялось, у 2011 році Сполучені Штати виділять 124 млн доларів на розвиток демократії в Україні. Сума допомоги Україні буде витрачена на шість основних напрямків: забезпечення "миру і стабільності" - 44,6 мільйонів доларів, "розвиток демократії, права людини та управління" - 28,8 мільйонів доларів, "економічний розвиток" - 25 мільйонів, "освіта" - 600 тисяч доларів, "охорона здоров'я" - 24 мільйони, "гуманітарні програми" - 1,3 мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Грищенку летіти до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі