вівторок, 27 травня 2008 12:34

Гриценко: У Ющенка немає політичного майбутнього

Гриценко: У Ющенка немає політичного майбутнього
Голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко вважає, що у Президента України Віктора Ющенка немає політичного майбутнього.

Як повідомили в пресс-офісі голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, про це він сказав в інтерв"ю радіо "Свобода".

"Людина, яка мала понад 60% підтримки виборців, і яка зараз має, можна сперечатися, 8%, 10% або 12%, то це людина, яка не має політичного майбутнього для того, щоб бути переобраною на цю ж саму посаду", - зазначив Гриценко.

На його думку, "мабуть, особиста трагедія діючого Президента в тому, що, маючи той підйом, який буває, по-перше, не в кожній країні, а по-друге, не в кожному навіть столітті, маючи все те, що було в кінці 2004 - початку 2005 року, і так, пробачите, бездарно все це здати і не досягти позитивного результату, я думаю, що це особиста трагедія для нього як для політика".

Гриценко висловив упевненість, що на цьому фоні "ми вже не можемо говорити про те, що навколо Президента Ющенка можуть об"єднатися політичні сили, які ще раз повірять, що він зможе за наступних 5 років повести країну ще далі або ще швидше до Європи, наприклад".

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: У Ющенка немає політичного майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі