понеділок, 16 листопада 2009 16:32

Гриценко створить свою партію

Гриценко створить свою партію
"В Україні потрібно змінити управлінську еліту. Тому ще на першому установчому з"їзді ВГО "Громадянська позиція" в грудні місяці минулого року ми чітко заявили, що змінити кардинально ситуацію в країні можна лише критичною масою державних управлінців, які говорять однією мовою, розуміють одне одного з півслова, і мають одну групу крові", - заявив в інтерв"ю "Главреду" голова Всеукраїнської громадської організації "Громадянська позиція", кандидат на пост президента України Анатолій Гриценко.

За його словами, можливість запропонувати своїх людей у владу, або підтримувати своєю командою інших там, де у "Громадянської позиції" немає достойних кандидатів, буде використана обов"язково вже на найближчих виборах.

"Ми розуміємо, що виборча кампанія закінчиться інавгурацією в березні місяці, а після того одразу починається виборча кампанія до місцевого самоврядування. Не виключається, що в той самий час, або поряд із ним, будуть і дострокові парламентські вибори, - розповів Гриценко. - Саме тому на основі ВГО "Громадянська позиція" буде створена партія вже до місцевих виборів. А як це буде технологічно, буде це тільки наша партія, чи це буде наша партія в блоці з іншими партіями, які підуть на місцеві вибори – це вже інше питання, відповідь на яке ми дамо десь у середині лютого 2010 року", - підкреслив голова "Громадянської позиції".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гриценко створить свою партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі