середа, 05 березня 2008 08:57

Гриценко підтримав ідею "Регіонів" про газовий звіт від Тимошенко

Гриценко підтримав ідею "Регіонів" про газовий звіт від Тимошенко
Депутат фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Анатолій Гриценко підтримує необхідність заслуховування інформації прем`єр-міністра Юлії Тимошенко щодо домовленостей з газових питань із Росією.

Про це він сказав під час Погоджувальної ради лідерів фракцій парламенту та керівників комітетів Верховної Ради у вівторок.

За його словами, Тимошенко має проінформувати парламент про пропозиції уряду щодо врегулювання питань в газовій сфері, а також щодо нових посередників, які пропонуються для постачання газу в Україну.

Також Гриценко звернувся до представника президента у Верховній Раді з приводу необхідності внесення до парламенту законопроекту про допуск підрозділів іноземних держав на територію України для участі у військових навчаннях.

Він наголосив, що згідно з планом, у 2008 році передбачається проведення десяти таких військових навчань, перше з яких має відбутися у квітні.

Гриценко наголосив, що невирішення цього питання знову призведе до непорозумінь, які вже були раніше.

Як відомо, Партія регіонів наполягає на розгляді в парламенті питання щодо газової кризи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко підтримав ідею "Регіонів" про газовий звіт від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі