пʼятниця, 28 січня 2011 08:52

Гриценко не "свій" для Партії регіонів - Джемільов

Гриценко не "свій" для Партії регіонів - Джемільов

Глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемільов стверджує, що у екс-спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка була давня ворожнеча з нинішнім прем'єром Криму Василем Джарти, а для Партії регіонів він вже давно не "свій".

Про це Джемілєв заявив у коментарі ЛІГАБізнесІнформ.

Коментуючи обставини "справи Гриценка", Джемільов сказав: "Начебто у 2004 році землі, що належать Міністерству оборони, він здав в оренду. Але там був лист з Міноборони, яке саме просило розпорядитися цією землею, тому що вона не використовується, і не можуть платити податки на землю. Тоді Гриценко створює комісію, і там прийняв рішення. Можливо, не все чисто було, але це не те діяння, за яке треба притягати до кримінальної відповідальності або, у будь-якому випадку, заарештовувати. Тим не менш, так зробили ", - підкреслив він.

Глава Меджлісу пояснив, що тепер у нього виникає закономірне питання: "А чому любителі справедливості і законності, прокурори сім років спали, і раптом зараз згадали про це? Що, раніше невідомо було? Ясно ж, все це робиться за командою".

Нагадаємо, учора Центральний районний суд Сімферополя ухвалив рішення заарештувати Гриценка на два місяці. Йому було пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 статті 365 КК (перевищення влади або службових повноважень). За даними прокуратури, йдеться про незаконне вилучення земель військового радгоспу "Азовський". Слідство вважає, що Гриценко, перебуваючи на посаді голови Ленінської райдержадміністрації, вчинив дії, спрямовані на незаконне відчуження земель площею 4,8 тис. га.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не "свій" для Партії регіонів - Джемільов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі