неділя, 22 січня 2012 15:12

Гриценко не хоче повертатись до Комітету опору диктатурі

Гриценко не хоче повертатись до Комітету опору диктатурі

Партія "Громадянська позиція" не має наміру повертатися до участі в Комітеті опору диктатурі, заявив лідер партії Анатолій Гриценко.

"Громадянська позиція" ніколи не повернеться у КОД", - сказав Гриценко журналістам у неділю на Софійській площі, де відбувся мітинг об'єднаних опозиційних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко нагадав колегам по КОДу, що опозиція - не масонська ложа

Він підкреслив: "Я хочу, щоб ми були послідовні... Ми все одно з людьми. Люди повинні бачити, що незалежно від проблем, які є між особистостями, ми все одно разом, щоб захищати їхні права".

У цьому контексті Гриценко зазначив, що він і його прихильники прийшли на Софійську площу, щоб побачити інші опозиційні політичні сили, які підтримують ці принципи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Софіївській площі зачитали "Акт злуки" опозиції

Політик висловив сподівання, що інші представники інших опозиційних сил підійдуть з розумінням до того, що не можна ділити опозицію на окремі колони, і погодяться з тим, що з тексту угоди про спільні дії необхідно усунути будь-які згадки Комітету опору диктатурі і включити всі, у тому числі непарламентські політичні сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко обізвав КОД Комітетом опори диктатури і вийшов із нього

Нагадаємо, після голосування за закон про вибори народних депутатів політрада партії "Громадянська позиція" ухвалила рішення про вихід партії з Комітету.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не хоче повертатись до Комітету опору диктатурі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі