четвер, 21 травня 2009 15:50

Гриценко думає, що Єхануров може пакувати речі

Гриценко думає, що Єхануров може пакувати речі
Член фракції НУ-НС, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко прогнозує, що міністр оборони України Юрій Єхануров буде відправлений у відставку найближчим часом.

Про це він заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам.

"Мій прогноз – міністр буде відправлений у відставку", - сказав Гриценко.

За його словами, у ВР достатньо голосів, аби це зробити. "Я знаю, що зараз БЮТ готує проект нової постанови, яка базується на даних об"єктивного розслідування Контрольно-ревізійного управління та інших документах. І думаю, що цей документ з великою ймовірністю буде ухвалений сьогодні або завтра", - сказав Гриценко.

Він також зауважив, що Комітет з нацбезпеки також має чимало претензій до Єханурова. Зокрема, це стосується невиконання закону щодо чисельності Збройних сил України, зауважив Гриценко, який очолював Міноборони з лютого 2005 року до грудня 2007 року.

20 травня прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко виступила за відставку Єханурова з посади міністра оборони у зв"язку з "безпрецедентним корупційним поводженням з бюджетними коштами".

Вона заявила про намір звернутися до Президента України Віктора Ющенка з проханням відправити Єханурова у відставку.

У свою чергу Ющенко заявив, що не бачить підстав для відставки міністра оборони Єханурова і називає обвинувачення в корупції на адресу міністра політичними маніпуляціями, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко думає, що Єхануров може пакувати речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі