пʼятниця, 08 серпня 2008 10:40

Грач назвав Кармазіна "скороспілим прокурором"

Лідер комуністів Криму Леонід Грач заявляє, що його однопартійці не чинили замаху на державний прапор в Міжнародному дитячому центрі Артек.

Про це йде мова в повідомленні прес-служби Грача.

Комуніст назвав народного депутата від НУ-НС Юрія Кармазіна скороспілим прокурором. "Не знаючи суті, цей представник президентської політичної сили поспішив заявити про необхідність кримінальної розправи над комуністами, і не поцілив", - сказав Грач.

"Ніхто не чинив замаху на державний прапор на сьогоднішній акції в Артеку, тим більше що там, біля стели, цього прапора і не було спочатку, так само як і будь-якої іншої державної символіки", - додав він.

Раніше повідомлялося, що кримські комуністи встановили на стелі Міжнародного дитячого центру Артек (Велика Ялта) замість демонтованих нові радянські ордени.

Зі свого боку керівник інформаційної служби МДЦ Артек Олена Мех назвала вчорашню акцію комуністів піаром.

"Знімати державний прапор із стели державного підприємства України і вішати туди прапор країни, якої не існує, або прапор своєї партії – це поза усякими рамками", - сказала керівник інформаційної служби Артека про акцію комуністів.

Народний депутат України, перший заступник голови парламентського Комітету з питань правосуддя Юрій Кармазін (фракція НУ-НС) вважає, що кримська влада повинна притягнути комуністів до відповідальності за зняття державного прапора в Артеку.

За матеріалом УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Грач назвав Кармазіна "скороспілим прокурором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі