четвер, 07 березня 2013 11:10

ДПСУ займається або піар-кампанією, або дискредитацією Тимошенко - Плахотнюк на суді

ДПСУ займається або піар-кампанією, або дискредитацією Тимошенко - Плахотнюк на суді
Захисник Тимошенко наголосив, що тюремники фальсифікують і документи, і відеозаписи, які ДПСУ викладає в інтернет. Фото: batkivschina.com

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко знову відмовилася прибути в Апеляційний суд Києва на чергове засідання у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня 1996 року.

Про це оголосила головуюча суддя Галина Крижанівська, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Тимошенко в черговий раз повідомили про її право брати участь у засіданні, зокрема через відеоконференцію. Однак вона відмовилася", - наголосила суддя.

Зокрема, за її словами, про це йдеться в акті, складеному пенітенціарною службою вчора ввечері.

У свою чергу прокурор Фролова наголосила, що відсутність на засіданні Тимошенко не заважає проведенню допиту, оскільки вона відмовилася від цього сама. Натомість сторона захисту наголосила, що написання такого документу як акт не передбачено у КПК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочалось засідання суду у "справі Щербаня" (LIVE)

Зокрема адвокат Олександр Плахотнюк наголосив, що тюремники фальсифікують і документи, і відеозаписи, які ДПСУ викладає в інтернет.

"Щоб не сказав захист, допит буде проведено. Я впевнений, що у пенітенціарній службі відсутні будь-які заяви Тимошенко щодо її відмов прибути на суд. Бо такої заяви немає, оскільки Тимошенко ніколи не відмовлялася від цього. ДПСУ унеможливлює доставку Тимошенко. Пенітенціарна служба займається або піар-кампанією, чи чимось іншим, або дискредитацією Тимошенко", - заявив Плахотнюк.

Суд вирішив проводити засідання без Тимошенко. І перейшов до допиту свідка Олександри Кужель.

Зараз ви читаєте новину «ДПСУ займається або піар-кампанією, або дискредитацією Тимошенко - Плахотнюк на суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі