субота, 27 червня 2020 23:29

Головний санітарний лікар розповів про намір стати президентом

Головний санітарний лікар розповів про намір стати президентом
Ляшко хоче бути президентом. Фото: 5 канал

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко не виключає, що може взяти участь у президентських виборах 2029 року.

"Напевно, так. На наступних виборах президента у 2024 році, напевно, ні. А от у 2029 році, можливо, так. Якщо не забудете прізвище Ляшко, оскільки ковідну епідемію ми точно подолаємо за цей період", він заявив у інтерв'ю виданню "ГОРДОН".

Коли ж його запитали, чи хоче він стати мером, заступник глави МОЗ зазначив: "Я думаю, що мало хто відповів би "Ні" на таку пропозицію".

Посадовець наголосив, що нині думає тільки про подолання пандемії коронавірусу і відпочинок.

"Я лікар за фахом. Тому найбільше я б хотів подолати епідемію коронавірусу і хоча б тиждень провести вдома із дружиною і дитиною. Без телефона! Це те, про що я найбільше мрію. Після цього я готовий повернутися", – зауважив Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ готує лікарні другої хвилі для хворих із Covid-19

Раніше, Віктор Ляшко зазначив, що рішення Кабміну про продовження адаптивного карантину до 31 липня не варто сприймати як його пом'якшення. Він підкреслив, що з 22 червня відбуватиметься посилення карантинних заходів в тих областях, де це необхідно.

Зараз ви читаєте новину «Головний санітарний лікар розповів про намір стати президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі