четвер, 15 липня 2010 12:51

Голова УП розповів про свої 40 годинників, яхти та "Феррарі"

Голова УП розповів про свої 40 годинників, яхти та "Феррарі"

15 липня в Житомирі відбулася презентація Української партії. Розповідати про нову політсилу приїхав її очільник Ігор Насалик, мер міста Калуша. Воно є другим за розмірами на Івано-Франківщині.

Також на заході був присутній його заступник Олег Олійник.

У ході презентації на руці Насалика був помічений коштовний годинник.

На запитання кореспондента Gazeta.ua скільки коштує цей аксесуар, політик відповів, що чесно задекларував свої статки у 10 млн доларів.

"Це останній випуск "Custos", котрий є підрозділом фірми "Франк Мюллер". Такий коштує 25 тисяч доларів. А взагалі я люблю годинники. В мене їх 40", - сказав Насалик.

Також голова УП відзначив, що задекларував свої катери та спортивні машини.

"У мене є Астон Мартін, Феррарі, та інші машини", - відзначив він.

Насалик сподівається, що його партія не буде залежати від жодної політико-економічної групи. Вона створювалась для міських голів.

На Франківщині партія Насалика планує набрати 40-45% на місцевих виборах.

"Це не анекдот. У 2007-му я посперечався з головою облради, що бюджет міста буде перевиконаий. Якщо таке станеться, то голова з'їсть шапку. Потім для нього було зроблено шапку із хліба, яку він з'їв", - розповів про суперечку міський голова Калуша.

Насалик - нардеп 3-го та 4-го скликань. У 2006-му йшов у Раду під прапорами "Нашої України". Був членом УНП, брав участь у проекті "Еко +25%". Близький друг та партнер львівського олігарха Петра Димінського.

 

Зараз ви читаєте новину «Голова УП розповів про свої 40 годинників, яхти та "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі