вівторок, 03 грудня 2013 21:29

Спецтема: Вибори в п'яти "проблемних" округах

Голоси "за" кандидата на 223 окрузі скуповують папірцями по "100 євро"

На 223 мажоритарному виборчому округу уже скуповують голоси за кандидата Олександра Рибалка, 1991 року народження, якого висунула партія "Ми маємо мету".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua, до якого прийшли додому і запропонували "100 євро".

По вулиці Дегтярівській гроші пропонують двоє чоловіків, приблизно 60 і 30 років, видають мешканцям будинків пам'ятки, одна з яких опинилися у розпорядження видання.

 

Зокрема, у них йдеться про те, що якщо ви чи ваші сусіди не отримали пам'ятку, то варто підійти до офісу партії із паспортом. Навіщо паспорт у цьому випадку, було б не зрозуміло, якби не наступний факт: на питання, навіщо роздають цей папір людям, чоловіки показують купони у вигляді "100 євро". За ними обіцяють відповідну суму після перемоги кандидата.

При цьому вони ставлять різні питання, намагаються дізнатися про мешканців будинку: "А хто тут живе? А ви з роботи йдете?"

На жаль, зазняти "купон на 100 євро" кореспонденту не вдалося, оскільки їх видають тільки тим, хто має столичну прописку, відмічають, у яку квартиру і скільки віддали.

Телефон гарячої лінії партії, вказаний на пам'ятці, наразі не відповідає.

Нагадаємо, вибори у 5-ти так званих проблемних округах відбудуться 15 грудня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Голоси "за" кандидата на 223 окрузі скуповують папірцями по "100 євро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі