неділя, 12 грудня 2021 17:42

Гогілашвілі не вперше криє "триповерховим" патрульних - спливло нове відео

Гогілашвілі не вперше криє "триповерховим" патрульних - спливло нове відео
З'явилося нове скандальне відео з Гогілашвілі. Фото: news

У мережі з'явилося нове відео зі скандальним заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі.

24 листопада він влаштував конфлікт з патрульними у Києві, які зупинили його для перевірки документів. Відео опублікувала Українська правда в YouTube.

Гогілашвілі розлютило прохання патрульних показати документи. Він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони "не впізнали начальство".

"Впізнав мене? Дуже ху**во, що начальство не впізнаєш. Я заступник міністра внутрішніх справ. Чого ти на капот стрибаєш? Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?!? Що з тобою, тебе що, припудрило?", - говорив Гогілашвілі патрульним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відреагував на скандал з Гогілашвілі

10 грудня у мережі з'явилося відео, зняте нібито після того, як поліція зупинила автомобіль на блок-посту в Донецькій області. Олександр Гогілашвілі, який перебував у машині, не зупинився одразу і грубо спілкувався з поліцейськими, зокрема, через те, що вони його не впізнали.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював проведення дисциплінарного провадження, в ході якого мають бути встановлені всі обставини події. Також Монастирський підписав подання до Кабміну про відсторонення Гогілашвілі від роботи на час розслідування.

Водночас дружина Гогілашвілі - Марія Левченко є особистим помічником президента Володимира Зеленського. Сам Гогілашвілі нібито має громадянство РФ.

Зараз ви читаєте новину «Гогілашвілі не вперше криє "триповерховим" патрульних - спливло нове відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі