субота, 12 червня 2021 16:04

Глава "Голосу" прокоментувала вихід Притули

Глава "Голосу" прокоментувала вихід Притули
Рудик назвала дії Притули неорганізованими. Фото: УП

Голова партії "Голос" Кіра Рудик прокоментувала вихід Сергія Притули.

Заявила, що Притула не міг остаточно визначитися зі своєю діяльністю. Його дії останнім часом були неорганізованими, передає "Радіо свобода".

"Ще кілька тижнів тому ми чули, що Сергій хоче очолити партію, а декілька днів тому він зробив заяву, що покидає партію. А до цього в нього були заяви, що він хоче очолити київський осередок, а до цього говорив, що хоче очолити фракцію в Київраді. А ще до цього він хотів створити партію Сергія Притули, а ще до цього він хотів піти з політики. Тому я щиро бажаю, щоби він нарешті визначився з тим, що він хоче робити, і ми можемо побажати йому тільки успіху в прагненні очолити хоч щось", – сказала Рудик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим Притула не вгодив "Голосу" – оцінка політолога

Її спитали, чи готова Рудик прийняти Притулу назад у партію. Відповіла, що заяви з приводу прийняття людей в партію ухвалює політична рада.

7 червня Сергій Притула залишив "Голос".

Депутатка Соломія Бобровська заявила, що 10 народних депутатів з фракції вирішуватимуть щодо подальшого перебування в партії. Фракція нараховує 20 депутатів.

На позачергових парламентських виборах 2019 року список партії очолював Святослав Вакарчук. Торік у червні він склав мандат.

У березні 2020-го партію очолила Кіра Рудик.

Зараз ви читаєте новину «Глава "Голосу" прокоментувала вихід Притули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі