середа, 09 червня 2021 14:37

Партії "Голос" настає кінець - народна депутатка

Партії "Голос" настає кінець - народна депутатка
В партії відбуваються провали, каже депутатка. Фото: Facebook.com/GolosZmin

10 народних депутатів з фракції "Голос" вирішуватимуть щодо подальшого перебування в партії. Про це заявила депутатка Соломія Бобровська.

"Ми давно розглядали цю можливість, не один місяць. Але все-таки намагалися зберегти можливість бути в партії, змінити статут, переобрати голову партії. Це все має відбутися на з'їзді, який повинен бути в липні.

Сергій Притула прийняв таке рішення (оголосити про вихід до з'їзду. - Gazeta.ua), це його право. Ми як люди, які формували партію два роки тому, я зокрема, ухвалюватимемо рішення разом, щоб це була консолідована позиція", - цитують Соломію Бобровську "Українські новини".

Вона підтвердила, що йдеться про неї та депутатів:

Галину Васильченко;

Юлію Клименко;

Романа Лозинського;

Наталію Піпу;

Ольгу Стефанишину;

Олександру Устинову;

Володимира Цабаля;

Андрія Шараськіна;

Ярослава Юрчишина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим Притула не вгодив "Голосу" – оцінка політолога

Заява "Голосу" після оголошення про вихід з партії Притули - приклад провальної комунікації з боку керівництва, вважає депутатка.

"Це провальна комунікація з боку партії, тому що так не поводяться. Мені здається, що це вже класичний приклад українського політичного проєкту, в якому не розуміють, як пояснити рішення, коли від тебе йдуть лідери, які створювали партію і є її обличчям. Провальна, тому що вони добре розуміють, що проєкту партії "Голос" настає кінець", - сказала Соломія Бобровська.

Вищевказані депутати обговорюватимуть перебування в партії.

Депутати хочуть почути остаточне рішення Притули, а також думки інших депутатів фракції про події навколо "Голосу".

7 червня волонтер Сергій Притула залишив "Голос". Заявив, що "партійні ряди почали "очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із "Голосу". У партії після заяви Притули повідомили, що "особисті амбіції Притули й бажання отримати керівні посади за будь-яку ціну взяли гору над спільною ціллю".

Фракція "Голос" у Верховній Раді нараховує 20 депутатів.

На позачергових парламентських виборах 2019 року список партії очолював Святослав Вакарчук. Торік у червні він склав мандат.

У березні 2020-го партію очолила Кіра Рудик.

Зараз ви читаєте новину «Партії "Голос" настає кінець - народна депутатка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі