середа, 06 серпня 2014 12:20

Гітлер теж виступав з мирними ініціативами - Нємцов про ідею Кремля скликати Радбез ООН

Гітлер теж виступав з мирними ініціативами - Нємцов про ідею Кремля скликати Радбез ООН
Фото: inforesist.org

Російський опозиціонер Борис Нємцов на своїй сторінці у Фейсбуці замислився, для чого Кремль скликав Радбез ООН по ситуації в Україні.

"Навіщо Кремль домагався скликання Радбезу ООН по Україні? Невже мазохісти? Вони що не знали, що ніхто не підтримає пропозиції Росії про введення до України російської "гуманітарної" місії? Знали, звичайно. Ніхто, включаючи китайців, не підтримав, оскільки чудово розуміють причину гуманітарної катастрофи - поставки зброї і бойовиків з Росії. Підсумок - 740 тисяч біженців, з яких 170 тисяч перебувають в Росії", - пише Нємцов.

"А робиться це винятково для внутрішнього споживання, щоб наївний глядач Путін ТБ ще раз усвідомив миротворчий порив російської влади і цинізм Заходу. Правда китайці картину змазали. Не підтримали. Але пропаганда про це замовчує...До речі, Гітлер теж часто виступав з мирними ініціативами, а німецький народ свято вірив, що нацисти за мир у всьому світі", - завершує він допис.

Зараз ви читаєте новину «Гітлер теж виступав з мирними ініціативами - Нємцов про ідею Кремля скликати Радбез ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі