вівторок, 15 лютого 2011 10:17

Герман зізналась, що її мало цікавить посада

Герман зізналась, що її мало цікавить посада

Заступник голови Адміністрації президента України Ганна Герман готова заради збереження Києво-Могилянської академії піти у відставку.

Про це політик заявила в інтерв'ю Главреду.

Зокрема, говорячи про свої стосунки із міністром освіти Дмитром Табачником, Герман запевнила, що у неї немає персонального конфлікту, а є конфлікт підходів, бачення шляхів розвитку освіти та гуманітарної сфери.

"Я нічого не маю проти Табачника, але я проти того, щоб нищили Могилянку, щоб піднімали плату за навчання, щоб створювати проблеми українській мові. Ми говоримо про речі, які становлять національний інтерес, а не про конкретну людину, яку я шаную як доброго спеціаліста своєї справи", - уточнила чиновник.

За її словами, якщо треба буде піти у відставку, щоб зберегти Могилянку, вона піде.

"Якщо я буду розуміти, що це та ціна, яку треба заплатити, я не стану торгуватися. Я не тримаюся за крісло, мене в житті взагалі мало цікавлять чиновницькі посади", - підкреслила Герман.

Зазначимо, нещодавно Табачник заявив, що не збирався знижувати статус Києво-Могилянської та Острозької академії.

Раніше Герман заявила, що президент Віктор Янукович ніколи не підтримає концепцію освітніх реформ, яку пропонує Табачник. У відповідь міністр запропонував Герман залишити її посаду.

Зараз ви читаєте новину «Герман зізналась, що її мало цікавить посада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі