пʼятниця, 25 травня 2007 11:08

Герман: "Депутати готові почати процедуру імпічменту президентові"

Народний депутат від фракції Партії регіонів, радник прем"єра Ганна Герман упевнена, що компроміс між президентом України Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Віктором Януковичем буде знайдено найближчим часом.

"Я переконана, що компроміс відбудеться сьогодні, що відбудеться зустріч президента з прем"єром, і всі питання будуть з"ясовані", - сказала депутат.

На думку Герман, президент не має повної інформації, зокрема, щодо того, що заява Святослава Піскуна про складання депутатських повноважень зареєстрована у Верховній Раді 14 травня.

"Президента усувають від потоків інформації і дають йому спотворену картину того, що відбувається", - підкреслила депутат.

Вона також повідомила, що коаліція чекає на припинення указу президента щодо Піскуна.

"Буде припинення указу, ми в ту ж хвилину позбавимо Піскуна депутатських повноважень, і все буде нормально", - зазначила вона.

Водночас Герман не виключила, що у п"ятницю депутати можуть розглянути ухвалу про початок процедури імпічменту президентові.

"Я думаю, що процедура якась має початися, депутати налаштовані дуже радикально", - сказала вона, пише Интерфакс.




Зараз ви читаєте новину «Герман: "Депутати готові почати процедуру імпічменту президентові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі