четвер, 07 квітня 2011 22:13

Герман порадить Януковичу скинути багатих з Олімпу

Герман порадить Януковичу скинути багатих з Олімпу

Радник президента Ганна Герман вважає, що потрібно зменшити розрив між багатими і бідними українцями.

Про це вона сказала сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу"., коментуючи ріст цін у країні.

"Я розпочинаю свій робочий день з того, що починаю читати газети країн, які нас оточують. Тобто Польщі, Чехії, Угорщини. Сьогодні в угорських газетах читала те ж саме: ціни зростають, достаток людей зменшується, жити важче, пшениця коштує вже стільки, а це відповідно впливає на ціну борошна, хліба тощо.  Світ у кризі", - наголосила Герман.

За її словами, треба, щоб люди вірили, що цю владу і цього президента треба підтримати.

"Треба, щоб влада починала жити таким життям, яким живе її народ. Іншого шляху немає зараз, щоб повернути довіру людей. Якщо люди бачитимуть, що різниця між тим, як живуть владні чиновники, депутати, Адміністрація президента і вони самі збільшується, то відвернуться. Чаша їхнього терпіння вичерпається дуже швидко. Я буду говорити це президенту. Думаю, що він і сам це добре розуміє", - підкреслила чиновниця.

Герман переконана, що "ми мусимо зробити так в цій державі, щоб розрив між багатими і бідними скоротився".

"Президент – щира людина. Він повинен, зрозуміти, що він і його команда повинні жити життям, яким живе його народ. Ніколи люди більше за нами не підуть, якщо ми будемо десь на Олімпі, а люди будуть порпатися у смітниках", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман порадить Януковичу скинути багатих з Олімпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі