середа, 19 жовтня 2011 09:29

Гарячі і п'яні вболівальники на Євро-2012 посваряться із владою - Танюк

Гарячі і п'яні вболівальники на Євро-2012 посваряться із владою - Танюк

Через проведення чемпіонату з футболу Євро-2012 ситуація в Україні вкрай загостриться. Але скасовувати цю подію у нашій державі не слід.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив голова товариства "Меморіал" імені Василя Стуса, Національної спілки театральних діячів України Лесь Танюк.

"Ситуація загостриться через проведення у нас Євро-2012. Адже приїде мільйон чоловік - гарячих і п'яних. Вони будуть сваритись між собою та із владою, бо влада не забезпечить їх всіма необхідними умовами, готелями тощо", - спрогнозував Танюк.

"Додайте пару тисяч журналістів закордонних, які приїдуть сюди і будуть цікавитись не лише футболом, а й будинками Януковича. Це дуже загострює обстановку", - упевнений він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танюку заборонили говорити на радіо про репресованих і закрили його передачу

Голова товариства згадав, як пережив схожу ситуацію у Москві 1980 року - під час Олімпіади.

"Тоді з Москви повиселяли усіх дисидентів разом з проститутками і злодіями - всіх вивезли на 107 км. А сьогодні виходить, що увесь народ треба виселити на цей 107 км, бо він буде протестувати", - зауважив Танюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ультрас "Шахтаря" зіграли у футбол на честь "бандерівців"

Він наголосив, що Євро-2012 є "дуже великою проблемою для нас".

"Але коли німці говорять, що треба його відминити в Україні, я б не відміняв, бо цей чемпіонат стане каталізатором загального настрою", - резюмував Танюк.

Зараз ви читаєте новину «Гарячі і п'яні вболівальники на Євро-2012 посваряться із владою - Танюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі