четвер, 04 червня 2015 14:42

"Гарно виступати потрібно в театрі" - нардеп про послання Порошенка

"Гарно виступати потрібно в театрі" - нардеп про послання Порошенка
Фото: www.day.kiev.ua

Позафракційний народний депутат Сергій Тарута вважає, що за перший рік президентства Петро Порошенко не виправдав надії, які на нього покладалися. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Про це говорять усі - середній клас, робітники, пенсіонери. Багато претензій у інтелігенції. Сьогодні недовіра бізнесменів до президента дуже висока. Багато хто, на жаль, хоче виїжджати з країни, тому що не бачать тут перспектив. Вони добре розуміють, що якщо не вирішити питання з Донбасом, не зможемо нормально розвиватися. Тому шукають інші місця, де можна комфортно жити. А це капітал країни, який повинен генерувати нові багатства", - зазначив нардеп.

Говорячи про послання президента до Верховної Ради, Тарута нагадав, що на інавгурації Порошенко розповідав про те, що повинен зробити. "Називав тоді десять ключових пунктів - закінчення АТО за кілька годин, відновлення кордонів, реформи. Як в школі оцінюють завдання? Якщо виконав - п'ятірка, ні - двійка. Враховуючи, що зроблено, Петру Олексійовичу точно п'ятірку не поставлять. Поки навіть на трійку не тягне. Тому що жоден пункт президент реально не виконав", - пояснив політик.

"Порошенко заявив, що попередня влада набрала найбільше кредитів. А потрібно було правду сказати, скільки ми зараз беремо. Треба чесно і відверто вести діалог з народом. Гарно виступати потрібно в театрі, а тут має бути правда", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Гарно виступати потрібно в театрі" - нардеп про послання Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі