пʼятниця, 03 січня 2014 11:53

Фрегат "Гетьман Сагайдачний" бере участь в спецоперації ЄС

Фрегат "Гетьман Сагайдачний" бере участь в спецоперації ЄС
Фото: ru.wikipedia.org

З 3 січня 2014 року фрегат ВМС ЗС України "Гетьман Сагайдачний" з вертольотом Ка-27 та загоном спецпризначення розпочинає участь в операції Європейського Союзу з протидії піратству біля узбережжя Сомалі "EU NAVFOR ATALANTA".

Участь Збройних Сил України в операції Європейського Союзу "EU NAVFOR ATALANTA" здійснюється відповідно до Указу Президента України № 530/2013 "Про направлення національного контингенту для участі України в операції "Океанський щит" та в операції Європейського Союзу "EU NAVFOR ATALANTA" та Закону України № 617-VII "Про схвалення рішення Президента України про направлення національного контингенту для участі України в операції "Океанський Щит" та в операції Європейського Союзу "EU NAVFOR ATALANTA", - повідомляють в урядовій прес-службі.

Законом передбачено направлення національного контингенту загальною чисельністю до 250 військовослужбовців для участі України в операції "Океанський Щит" на період до 3 січня 2014 року, а також для участі України в операції Європейського Союзу "EU NAVFOR ATALANTA" на період з 3 січня до 5 березня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Фрегат "Гетьман Сагайдачний" бере участь в спецоперації ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі