субота, 09 липня 2011 16:49

Філарет побажав Януковичу натхнення в служінні Україні

Філарет побажав Януковичу натхнення в служінні Україні

Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет направив президенту України лист з поздоровленнями з нагоди 61-го дня народження. Про це повідомили в прес-центрі Київського Патріарха.

Від імені Української Православної Церкви Київського Патріархату і від себе особисто Філарет привітав президента з днем ??народження.

"Наша держава стоїть перед вибором свого майбутнього, тому на Вас, як главу держави лягає велика місія і відповідальність перед сучасниками і майбутніми поколіннями. Патріархат підтримує всі зусилля, спрямовані на утвердження європейського шляху розвитку України, на побудову з сусідніми державами дійсно рівноправних відносин, заснованих на взаємній повазі", - йдеться у привітанні.

Філарет впевнений, що всі виклики наша країна має подолати, і подолає завдяки спільним зусиллям держави і всього громадянського суспільства. Він зазначив, що Київський Патріархат готовий вкладати в цю справу свій посильний вклад.

"З нагоди дня Вашого народження прийміть сердечні вітання та побажання міцного здоров'я, державної мудрості, сил і натхнення в служінні Україні і нашому народу, Божого благословення у всіх добрих справах!", - йдеться у привітанні.

Нагадаємо, сьогодні, 9 липня, президент Віктор Янукович святкує 61-й день народження. Свої вітання Януковичу надіслали президент Росії Дмитро Медведєв і президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Зараз ви читаєте новину «Філарет побажав Януковичу натхнення в служінні Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі