четвер, 26 лютого 2015 14:56

Фельдман пропонує скасувати оподаткування пенсій учасникам бойових дій

Фельдман пропонує скасувати оподаткування пенсій учасникам бойових дій

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про зміни до Податкового кодексу, якими передбачено скасування оподаткування пенсій інвалідів війни – ветеранів "Великої вітчизняної війни", "афганців", учасників АТО.

Ініціатором законопроекту є народний депутат Олександр Фельдман.

Депутат вважає несправедливим, що, згідно з останніми змінами до Податкового кодексу з 2015 року, оподатковуються пенсії не лише високопосадовців, а й інвалідів війни.

Законопроектом пропонується внести зміни до підпункту 164.2.19 статті 164 Податкового кодексу України, передбачивши, що пенсії інвалідів війни з числа осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях під час Великої Вітчизняної війни та війни з Японією, на території Республіки Афганістан у період 1979 - 1989 років, захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, не підлягають оподаткуванню.

Зараз ви читаєте новину «Фельдман пропонує скасувати оподаткування пенсій учасникам бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі