середа, 04 жовтня 2017 13:42

Фактор Радикальної партії став визначальним при голосуванні за пенсійну реформу - експерт

Фактор Радикальної партії став визначальним при голосуванні за пенсійну реформу - експерт
Політолог Володимир Цибулько каже, що парламент набрав гарну реформаторську швидкість, прийнявши освітню, пенсійну та судову реформи. Фото: 112.ua

Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько, коментуючи прийняття Парламентом довгоочікуваної населенням реформи.

"Радикали пішли на великі політичні поступки та зняли півтори тисячі поправок, з єдиною виключною метою - добитись позитивного результату для 10 мільйонів українських пенсіонерів. Для яких підвищення пенсій є життєво необхідним доповненням до нині існуючої пенсії", - вважає експерт.

"В той же час, партія "Батьківщина" керувалась своїм давнім принципом: чим гірше - тим краще, і не сприяла підвищенню пенсій українським пенсіонерам, через що може понести електоральні втрати, адже не виправдала очікувань власних виборців. Загравшись в популізм та лобіювання власних політичних інтересів", - додає Цибулько.

"Парламент набрав гарну реформаторську швидкість, прийнявши освітню, пенсійну та судову реформи. На черзі земельна та медична. І враховуючи динамічні тенденції та співпрацю з урядом, сьогодні можна говорити про всі шанси на прийняття реформ", - акцентує політолог.

Зараз ви читаєте новину «Фактор Радикальної партії став визначальним при голосуванні за пенсійну реформу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі